VDH Kringgroep
West-Brabant

Sinds juni 1965

Laatste nieuws

Mededeling 09-09-2021
Bezoekers /supporters zijn, onder voorwaarden, welkom op het 5 dorpen bokaal op 26 september
Na de persconferentie van 14 september jongstleden is het één en ander verandert wat betreft de Covid 19 maatregelen.

Hieronder stuur ik u de link van de VDH waar het één en ander verduidelijkt wordt wat betreft openlucht evenementen.

https://duitseherder.nl/nieuws/nederland-verder-open-met-coronatoegangsbewijs

Wat is er verandert,

Vanaf 25 september is er geen verplichting meer om zich vooraf aan te melden als bezoeker/deelnemer of official.
Ook is de 1,5 meter afstand van elkaar niet meer van toepassing en de grens van 750 bezoekers is ook geschrapt. Wel is er de verplichting om doormiddel van de covid 19 app, Een vaccinatiebewijs, een herstelmelding van maximaal 6 maanden oud of een negatieve testuitslag (PCR)van minder dan 24 uur voor het evenement samen met een geldig ID-bewijs te kunnen tonen bij de ingang van ons complex.

Het is van belang dat u dit ook doorgeeft aan degene die u komen supporteren en aan de leden van uw vereniging die willen komen kijken.
Daar de kans aanwezig is dat wij door de gemeente worden gecontroleerd en dat ons een hoge boete kan worden opgelegd als wij ons niet houden aan deze opgedragen controle, zullen we niemand toelaten die zich niet kan of wil conformeren aan deze door ons opgedragen controle.

Namens het bestuur en organisatie van de 5 dorpen bokaal

Mededeling 16-08-2021
Op 26 september 2021 organiseren we onze 29e editie van de Vijf Dorpen Bokaal. Deze wedstrijd is geopend voor alle rassen met een IGP 1, 2 of 3 certificaat.
Mededeling 05-07-2020
Sinds zondag 5 juli 2020 zijn onze leden Carl en Riet Pfaff door de leden van VDH Kringgroep West-Brabant benoemd tot erelid van onze vereniging vanwege hun belangloze inzet sinds 1972.
Mededeling 23-08-2019
Op 22 september 2019 organiseren we onze 29e editie van de Vijf Dorpen Bokaal. Deze wedstrijs is geopend voor alle rassen. Inschrijven kan via onderstaande link.
Ga naar het inschrijfformulier. 
Mededeling 29-04-18

Bij deze melden we dat we onze ledenstop hebben bereikt. Dit houdt dus helaas in dat wij momenteel geen nieuwe leden aanvaarden.
Training 22-04-18

Op zondag 22 april zijn we met zijn alle lekker gezellig uit wezen trainen bij Kringgroep Zuid-Beveland. Hier werden we dan ook hartelijk ontvangen. 
Over het weer konden we absoluut niet klagen dit was helemaal top. We hebben dan ook heerlijk kunnen trainen en kunnen genieten van de zon en de gezelligheid.
Training 26-11-17

     Ondanks dat het weer naar het einde toe minder werd, kunnen we toch zeggen dat we gisteren lekker getraind hebben!
®VDH Kringgroep West-Brabant
®Merode WebDesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram